Estimats i estimades, com esteu?

Estem molt contents d’ informar-vos que a la Manreana comencem l’any amb molta energia i bon auguri organitzant l’activitat dels Petits grangers pel cap de setmana del 29 i 30 de gener.

Durant aquests dos dies a més de poder gaudir dels espais habituals del parc com la granja, el Vimferri, el laberint de fusta i l’espai dels ponis, també trobareu les següents activitats:

A les 12 h – Ajuda al granger: Tindràs l’oportunitat d’acompanyar i ajudar el granger en les seves tasques de la granja.

A les 15:30 h – Fem d’hortolans: Aprendràs a conèixer les verdures i hortalisses de l’hort i el procés de plantar, regar i collir.

A les 17:00 h – Visita nocturna a la granja: Farem silenci i apreciarem com viuen els animals de granja a la nit.

A les 18 h tancament del parc.

Com sempre recordar-vos que recomanem comprar les entrades pel web, a més tindreu un 10% de descompte en comprar entrada i dinar.

Us esperem!

 

Queridos y queridas, ¿cómo estáis?

Nos alegramos de informar que en La Manreana empezamos el año con mucha energía i buenos augurios organizando la actividad de Petits grangers para el fin de semana del 29 i 30 de enero.

Durante estos dos días además de poder disfrutar de los espacios convencionales del parque: granja, Vimferri, laberinto de madera o el espacio de ponis. También encontraréis las siguientes actividades:

A las 12 h – Ayuda al granjero: Tendrás la oportunidad de acompañar y ayudar al granjero en sus tareas de la granja.

A las 15:30 h – Hacemos de hortelanos: Aprenderás a conocer las verduras del huerto y el proceso de plantar, regar y arrancar.

A las 17:00 h – Visita nocturna a la granja: Vamos a estar en silencio para apreciar como viven los animales de noche.

A las 18 h se cierra el parque.

Como siempre, recordaros que recomendamos comprar las entradas a través de la web. Además, tenéis un 10% de descuento al comprar la entrada con la comida.

¡Os esperamos!