Parc

Parc
Per a famílies i grups d'amics

Pensat per a un públic familiar, el parc us permet gaudir d’un dia on grans i petits podreu conèixer a través d’activitats dinamitzades la vida rural i una gran varietat d’animals (espècies comuns de granja com d’animals salvatges), en un entorn natural per descobrir.

Visites a la granja i a l'espai de fauna salvatge Vimferri

Visites dinamitzades per a públic familiar. A la visita “Ajudem al granger” descobrireu les tasques del granger i conviureu amb els animals que viuen a la granja. A la visita “Explorem el Vimferri” coneixereu totes les curiositats dels animals salvatges que viuen a l’espai amb l’ajut de l’explorador de la casa.

visites guiades - PARC
activitats-incloses---PARC-web

Activitats incloses amb l'entrada

En arribar, a les taquilles sos donarà com a entrada una polsera. Amb aquesta polsera s’inclouen totes les activitats i espais del parc.

Festes temàtiques

Durant tot l’any podreu gaudir d’un cap de setmana temàtic al mes: Benvinguts a pagès, castahalloween, busca el tió, 13 comarques… caps de setmana on trobareu gimcanes, espectacles, tallers, visites nocturnes i molt més.

festes temàtiques - PARC
entrada amb dinar - PARC

Agafa l'entrada amb el dinar

Si voleu venir a passar el dia, us ho posem fàcil amb l’opció d’agafar el dinar amb l’entrada. Dinar de bufet lliure casolà al menjador climatitzat de la masia.

Compreu la vostra entrada