Estimats amics i amigues,

s’acosta un cap de setmana molt especial!

El 26 i 27 de març tindrà lloc al parc de la Manreana la I Trobada de muralistes del street art, el “13 comarques”.

Encetem unes trobades anuals d’artistes de street art com a espai de reivindicació cultural i territorial en forma d’intervencions artístiques en 13 parets de la Manreana, de manera que al finalitzar aquestes trobades es veuran representades les 13 comarques de la província de Lleida. Els artistes convidats d’aquest any seran: Llukutter (Segrià), Kamma (Pla d’Urgell), Swen (Pallars Sobirà), Cactus Soup (Garrigues). També tenim la  guanyadora del concurs de muralistes joves que hem organitzat per aquesta ocasió i que pintarà una paret de la Manreana amb la temàtica de la província de Lleida. Tot això coordinat per l’artista Lily Brick.

Aquesta activitat es farà a l’espai de la Manreana convivint amb la resta d’espais del parc: la granja, Vimferri, laberint de fusta, ponis i corre-grangers. Si us hi fixeu bé, a la programació veureu que hi ha visita a la granja els dos dies per la tarda.

Recordar-vos que a la web podreu comprar les entrades i que gaudireu d’un 10% de descompte si agafeu l’entrada amb dinar de bufet lliure de la casa.

Que no us ho expliquin!

*******************************************************************

Estimados amigos y amigas,

se acerca un fin de semana muy especial!

El 26 y 27 de marzo tendrá lugar en el parque de la Manreana el I Encuentro de muralistas de street art, el “13 comarques”.

Comenzamos unos encuentros anuales de artistas de street art como espacio de reivindicación cultural y territorial en forma de intervenciones artísticas en 13 paredes de la Manreana, de forma que al finalizar estos encuentros se verán representadas las 13 comarcas de la provincia de Lleida. Los artistas invitados de este año serán: Llukutter (Segrià), Kamma (Pla d’Urgell), Swen (Pallars Sobirà), Cactus Soup (Garrigues). También tenemos la  ganadora del concurso de muralistas jóvenes que hemos organizado por esta ocasión y que pintará una pared de la Manreana con la temática de la provincia de Lleida. Todo esto coordinado por la artista Lily Brick.

Esta actividad se hará en el espacio de la Manreana conviviendo con el resto de espacios del parque: la granja, Vimferri, laberinto de madera, ponis y corre-granjeros, nueva actividad con tractores infantiles. Si os fijáis bien en la programación veréis que hay visita a la granja los dos días por la tarde.

Recordaros que en la web podréis comprar las entradas y que disfrutaréis de un 10% de descuento si cogéis la entrada con comida de bufete libre de la casa.

Os esperamos!