Amics i amigues manreaneros!

L’últim cap de setmana de febrer, el 26 i 27, celebrem la festa temàtica del mes i aquesta vegada va de contes de la mà de la llibreria Genet Blau de Lleida.

Durant aquests dos dies a més de poder gaudir dels espais habituals del parc com la granja, el Vimferri, el laberint de fusta i l’espai dels ponis, també trobareu les següents activitats:

El dissabte a les 12 h – Visita guiada a l’espai de fauna Vimferri amb el cuidador d’animals més intrèpid.

A la tarda – Marató de contes a càrrec de la llibreria Genet Blau.

Durant el diumenge tindrem marató de contes al matí i tarda.

Tindrem obert el bufet lliure per dinar i també disposem d’espai exterior per a pícnic. L’horari del parc és de les 11:00 a les 18:00 hores.

Com sempre recordar-vos que recomanem comprar les entrades pel web, a més tindreu un 10% de descompte en comprar entrada i dinar.

Una abraçada!

Amigos y amigas manreaneros!

El último fin de semana de febrero, el 26 y 27, celebramos la fiesta temática del mes y esta vez va de cuentos de la mano de la librería Genet Blau de Lleida.

Durante estos dos días además de poder disfrutar de los espacios habituales del parque como la granja, el Vimferri, el laberinto de madera y el espacio de los ponis, también encontraréis las siguientes actividades:

El sábado a las 12 h – Visita guiada en el espacio de fauna Vimferri con el cuidador de animales más intrépido.

Por la tarde – Maratón de cuentos a cargo de la librería Genet Blau.

Durante el domingo tendremos maratón de cuentos por la mañana y tarde.

Tendremos abierto el bufete libre para comer y también disponemos de espacio exterior para picnic. El horario del parque es de las 11:00 a las 18:00 horas.

Como siempre recordaros que recomendamos comprar las entradas por el web, además tendréis un 10% de descuento al comprar entrada y comida.

Un abrazo!