COM ARRIBAR!

Mas Sant Jordi s/n (25430) Juneda
41º 32′ 37.00» N – 0º 46′ 13.65» E

NOU ITINERARI, ara a 10 minuts de Lleida!!!!
Desde la N-240 direcció Lleida -Tarragona agafar el trencant  de la bascula municipal (URGASA), passareu per davant de la bascula municipal, heu de continuar el cami durant 4,5 kms, al final d’aquest trobareu una granja, cal que trenqueu a l’esquerra, seguiu el camí, esteu a 1,5 kms. Tot el camí està pavimentat.

Contacta directament amb nosaltres

Aquest formulari us permet enviar la vostra consulta o comentari al nostre correu electrònic: info@lamanreana.com

Aquest missatge i els seus arxius adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva reproducció o distribució sense l’autorització expressa de la Manreana, SL. Si vostè no és el destinatari final per favor elimini’l i informi’ns per aquesta via.

D’acord amb la LOPD, li informem que les seves ades personals i direcció de correu electrònic formen part d’un fitxer, el responsable del qual es la Manreana, SL, sent la finalitat del fitxer, la gestió de caràcter comercial i l’enviament de comunicacions comercials sobre els postres productes i/o serveis.

Si ho desitja, vostè podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades enviant un missatge a a següent direcció de correu electrònic a info@lamanreana.com, indicant a la línia d’”Assumpte” el dret que desitja exercitar.