COLÒNIES AGOST 2022 RESERVA

Aquest formulari li permet enviar la seva sol.licitud d’ inscripció al nostre correu electrònic : info@lamanreana.com
Recordeu: En el moment d’ enviar les dades per fer l’ inscripció també cal que feu l’ ingrés (La Caixa: ES04 2100 0224 67 0200197611 ) de la meitat del preu de l’ estada indicant el nom del nen/a per tal de confirmar la reserva.


COLÒNIES AGOST LA MANREANA 2022

Preus:

Data: Del 7 al 14 d’Agost
Nens: 5 a 15 anys
Preu: 328€
Germans Preu: 311€

FORMULARI RESERVA

Nom i cognoms del nen/a*

Edat

Població

Codi postal

Telèfon

E-mail*

Aquest missatge i els seus arxius adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva reproducció o distribució sense l’autorització expressa de la Manreana, SL. Si vostè no és el destinatari final per favor elimini’l i informi’ns per aquesta via.

D’acord amb la LOPD, li informem que les seves ades personals i direcció de correu electrònic formen part d’un fitxer, el responsable del qual es la Manreana, SL, sent la finalitat del fitxer, la gestió de caràcter comercial i l’enviament de comunicacions comercials sobre els postres productes i/o serveis.

Si ho desitja, vostè podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades enviant un missatge a a següent direcció de correu electrònic a info@lamanreana.com, indicant a la línia d’”Assumpte” el dret que desitja exercitar.