Benvolguts manreaneres i manreaneros!

Ja teniu pla per aquest cap de setmana de setmana santa? A la Manreana hem organitzat un campament de circ pels tres dies de la mà de la companyia Improvisto’s companyia de circ.

Aquests són els horaris:

11:00h Obertura del parc

11:15h Tallers circ. Amb l’ajut d’uns grans professionals del circ us farem malabars, equilibris, bombolles de sabó… En definitiva, ens endinsarem en el món del circ tot provant els seus elements.

16:00h Continuació tallers de circ

17:30h Espectacle Beatbox Circ. Un experiment esbojarrat, una caixa de sorpreses on el públic pot ser el protagonista o decidir quin serà el proper número.

Com sempre, l’entrada inclou l’accés als espais de la granja, espai de fauna Vimferri, laberint, espai amb ponis i la nova atracció dels Corre-grangers, un circuit amb tractors a pedals.

Us hi esperem!

Reserva d’entrades a www.lamanreana.com

…………………………………

 

Queridos manreaneras y manreaneros!

Ya tenéis plan por este fin de semana de semana santa? A la Manreana hemos organizado un campamento de circo por los tres días de la mano de la compañía Improvisto’s compañía de circo.

Estos son los horarios:

11:00h Apertura del parque

11:15h Talleres circo. Con la ayuda de unos grandes profesionales del circo  haremos malabares, equilibrios, pompas de jabón… En definitiva, nos adentraremos en el mundo del circo probando todos los elementos.

16:00h Continuación talleres de circo

17:30h Espectáculo Beatbox Circo. Un experimento alocado, una caja de sorpresas donde el público puede ser el protagonista o decidir cuál será el próximo número.

Como siempre, la entrada incluye el acceso en los espacios de la granja, espacio de fauna Vimferri, laberinto, espacio con ponis y la nueva atracción de los Corre-granjeros, un circuito con tractores a pedales.

Os esperamos!

Reserva de entradas a www.lamanreana.com