Estimats amics i amigues!

Ens fa molta il·lusió anunciar-vos que el pròxim cap de setmana que serà més llarg del normal, tindrà lloc l’activitat temàtica de Busquem el tió.

El parc organitza els dies 4, 5, 6 i 8 de desembre un dia d’activitats al voltant de la recerca del nostre i tradicional tió.

Amb la col·laboració de la Companyia teatral Nopatiskos, s’ha preparat un dia temàtic d’activitats on la recerca dels tions segrestats serà el centre d’interès.

Aquí les activitats detallades:

12:00h L’increïble misteri dels tions! L’oncle Buscall és l’encarregat de que arribin els tions a les nostres cases. Però aquest any sembla que alguna cosa passa, els han segrestat, haurem d’ajudar a trobar-los.

16:00h Animació. Lo Tiko ens obrirà la seva maleta d’històries i gaudirem d’una bona estona amb ell: conta contes, històries i moltes sorpreses.

17:30h Gran cagada del tió.

Els visitants es trobaran tota la instal·lació amb decoració nadalenca i algunes sorpreses.

NO US HO PERDEU!!!

Compra d’entrades a www.lamanreana.com

 

Queridos, amigos y amigas!

Nos hace mucha ilusión anunciaros que el próximo fin de semana, tendrá lugar la actividad temática de Busquem el tió.

Durante los dias 4,5,6 i 8 de diciembre el parque organiza un dia completa de actividades en torno a la busqueda de nuestro tradicional tió.

Con la colaboración de la compañia teatral Nopatiskos , se ha preparado un dia temático de actividades donde la búsqueda de los tions segrestados será el punto central.

Aqui las actividades detalladas:

12:00h ¡El increible misterio de los tions! Tió Buscall es el encargado de que lleguen los tions a nuestras casas. Pero este año parece que algo raro sucede. los han secuestrado y deberemos encontrarlos para llevarlos a casa.

16:00h Animación. El Tiko nos abrirá su maleta de hostorias y disfrutaremos de un buen rato con él: cuenta cuentos y muchas sorpresas.

17:30h Gran cagada del tió

Los visitantes encontrarán la instalación con decoración navideña y algunas sorpresas.

NO OS LO PERDAIS!

Compra d’entradas a wwww.lamanreana.com