Blog
Colonies-estiu-carrusel-(3)

Colònies Estiu 2022

Una setmana en un entorn natural amb activitats pròpies de la masia (granja, hort, forn, cavalls, entre d’altres). Com sempre, hi haurà una temàtica que girarà al voltant de totes les activitats amb gimcanes, excursions, jocs de nit i piscina!
WhatsApp Image 2022-06-30 at 3.45.49 PM
Us presentem l’última festa de la temporada abans de l’estiu, UN MÓN DE JOCS! I com que és la darrera i fa tanta calor, hem volgut empalmar des de la revetlla de Sant Joan al diumenge amb tot d’activitats d’aigua,
Entrades i grups _ redonda descomptes
Serà un cap de setmana on podrem veure espectacles de diverses companyies de teatre, titelles i màgia a l’escenari de la Manreana, a més de gaudir de les activitats del parc.
festes temàtiques 2
Ja teniu pla per aquest cap de setmana de setmana santa? A la Manreana hem organitzat un campament de circ pels tres dies de la mà de la companyia Improvisto’s companyia de circ.
WhatsApp Image 2022-03-29 at 17.00.22
S’acosta un cap de setmana molt especial! Encetem unes trobades anuals d’artistes de street art com a espai de reivindicació cultural i territorial en forma d’intervencions artístiques en 13 parets de la Manreana.
books-3482286_1920 (1)
Amics i amigues manreaneros! L’últim cap de setmana de febrer, el 26 i 27, celebrem la festa temàtica del mes i aquesta vegada va ...