RESERVA ONLINE ANIVERSARIS

Emplenar aquest formulari NO és considerat per la Manreana una reserva en ferm. Un cop es rebin les dades correctament, contactarem amb el/la remitent per confirmar la PRERESERVA o facilitar-li la INFORMACIÓ que ens sol·liciti.

*Per realitzar el servei es demana un mínim de 10 infants

Descompte del 5% per als socis del Club Banyetes

FORMULARI RESERVA

1-Dades del sol·licitant

Nom i cognoms*

DNI*

Població

Telèfon

Correu electrónic

2-Característiques del Aniversari

Núm. places*

Núm. infants

Núm. Aadults

Data

Reserva

3-Observacions

Aquest missatge i els seus arxius adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva reproducció o distribució sense l’autorització expressa de la Manreana, SL. Si vostè no és el destinatari final per favor elimini’l i informi’ns per aquesta via.

D’acord amb la LOPD, li informem que les seves ades personals i direcció de correu electrònic formen part d’un fitxer, el responsable del qual es la Manreana, SL, sent la finalitat del fitxer, la gestió de caràcter comercial i l’enviament de comunicacions comercials sobre els postres productes i/o serveis.

Si ho desitja, vostè podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades enviant un missatge a a següent direcció de correu electrònic a info@lamanreana.com, indicant a la línia d’”Assumpte” el dret que desitja exercitar.