Activitats

ACTIVITAT BÀSICA (AB): Dies laborables durant tot l’any (de dilluns a divendres) i temporada baixa: mesos de gener, febrer, juliol i agost. A excepció d’algun cap de setmana (consultar calendari).

ACTIVITAT PREMIUM (AP): Caps de setmana i festius de març a juny i de setembre fins al 11 de desembre.

accès-lliure-granja-2

Accés lliure a la granja i els seus animals

Passeja al teu aire per la granja i descobreix tots els seus animals. Hi trobareu una mostra variada d’aviram: gallines, guatlles, perdius, paons, faisans, gall d’indi. Com també, cabres, ovelles, porcs, vaques, estruços, cavalls… i fins a 25 espècies.
Activitat bàsica – Activitat Prèmium

Accés lliure a l’hort i l’hivernacle

Bada entre verdures, hortalisses i plantes aromàtiques . Coneix el funcionament de l’hort, l’hivernacle i estris que ens faciliten el bon treball d’aquest. 
Activitat bàsica – Activitat Prèmium

accès-lliure-horthivernacle
acces-lliure-vimferri-ACTIVITATS_web

Accés lliure a l’espai de fauna salvatge Vimferri

Visita quan tu vulguis aquest espai on hi viuen animals salvatges, en majoria autòctons, procedents d’algun centre de recuperació on no han pogut ser reincorporats en el seu hàbitat natural per algun motiu físic o d’adaptació. També n’hi ha que han estat criats a la casa. Hi podem trobar: daines, guineus, porcs senglars, cérvols, fures, genetes, voltors, àguiles daurades i una gran varietat d’aus rapinyaires.
Activitat bàsica – Activitat Prèmium

Laberint

Demostra la teva bona orientació en un dels dos recorreguts d’aquest laberint de fusta de 1.000 m2! Apte per a tots els públics. 
Activitat bàsica – Activitat Prèmium

laberint
escape-room

Escape Room "Misteris a la granja"

El primer escape room a l’aire lliure situat en una granja. Una activitat per gaudir amb família on els petits seran protagonistes.
Activitat bàsica – Activitat Prèmium

Corregrangers

Els tractors són imprescindibles per realitzar les feines de la granja, us atreviu a conduir-ne un per primera vegada? Activitat per a infants de 3 a 9 anys.
Activitat Prèmium

corregrangers
tombs-en-poni

Tombs en poni

Espai per relacionar-se amb aquests animals. Pots pentinar-lo, passejar-lo o fins i tot muntar-hi a sobre. Alçada màxima de 130 cm per a muntar en poni.

Activitat Prèmium

Piscina

En temporada de calor obrim la piscina per poder-te refrescar!

Parc - Activitats - Piscina
ajudem-la-granger---visita

Ajudem al granjer – visita dinamitzada:

Acompanya al granger més trempat de la casa, podràs ajudar-lo a fer totes les tasques de la granja. Adaptada a tots els públics.

Activitat Prèmium

Explorem el Vimferri – visita dinamitzada:

Amb el cuidador d’animals salvatges més intrèpid, coneixeràs totes les curiositats dels animals. Adaptada a tots els públics.

Activitat Prèmium

explorem-el-Vimferri-visita-dinamitzada-ACTIVITATS-web
festes-temàtiques--ACTIVITATS_web

Festes temàtiques

Durant tot l’any podreu gaudir d’alguns caps de setmana temàtics: Castahalloween, Busca el tió, 13 comarques, Bestial… Caps de setmana on trobareu gimcanes, espectacles, tallers, visites nocturnes i molt més.

Properes activitats